1 minut llegit

Tenim un Pla!

pla de sant jordi

O almanco tenim una idea per ampliar el coneixement, fomentar l’estima, divertir-nos, sentir opinions o el que sigui, però vinculats al Pla de Sant Jordi. Un pla amb molta història i històries força desconegudes per a molts. Amb un patrimoni entre runes, molins i conreus, tan extens que molts se’n farien creus! I una cultura popular pagesa que mou màgia entre picarols de dimonis i imponents dracs. Per no xerrar de la seva bona gent, que té molt a dir, en unes terres que sovint no són escoltades.

Iniciam aquest petit projecte, on pretenem fer visible el gran potencial que tenim com a poble. On tots poguem ser partíceps fent-ho el més popular possible, des de la més jove i a la més vella santjordiera, amb una ampla independència ideològica i plural.

Tot això amb un simple objectiu, gaudir de ser qui som i a on som.
Visca el Pla de Sant Jordi.
PladeSantJordi.com

Darrer de