de minuts llegits

“En aquests moments, a Sant Jordi, ens trobam amb molts de compradors i molt poca oferta.” Caty Salvá

Qui és na Caty Salvá?
De totes ses preguntes, aquesta és sa més difícil de contestar. Som una “al.lota” que ja ha passat és 40 i que gràcies a això cada vegada té més clares ses coses.
Em consider una persona molt familiar i amiga dels meus amics. Gràcies aquests dos pilars, tot és molt més senzill.
Intent gaudir al màxim de sa vida i sobretot intent quedar-me amb els moments que realment valen la pena. I sa gent que em rodeja, diuen que tenc la capacitat de contagiar aquesta forma de viure la vida

Quina feina fas?
Actualment, em dedic al fascinant món immobiliari. Vaig començar des de ben jove a fer feina per poder pagar-me els meus capritxos. Quasi sempre he tocat la rama del Turisme (aviació, hotels, turoperadors, etc…)
Desgraciadament em va tocar viure tres crisis : Futura International Airways, Lowcostholidays i sa darrera Thomas Cook. Aquí va ser quan vaig decidir fer-me unplantejament, seguir com sempre o fer un canvi radical a la meva vida. Amb el temps, sense ni tan sols cercar-ho, em varen oferir aquesta oportunitat.
Ara mateix form part de s’equip comercial de Finques Fiol i no puc dir més que coses bones.

Com està el món immobiliari al poble?
Actualment l’oferta d’inmobles a Sant Jordi és molt baixa. Des de Finques Fiol en aquests moments, ens trobam amb molts de compradors i molt poca oferta.
Per el qual, des de aquí aprofitam per fer sabre a sa gent de Sant Jordi, que si tenen propietats per vendre, es passin quant abans amb contacte amb jo (Riu)

És un bon moment per vendre o llogar?
Sense cap dubte , és molt millor moment per a vendre que per a llogar. Econòmicament, sembla que a la fi estam sortint d’aquets dos anys que han estat terribles. El mercat comprador està molt animat, per lo tant és el moment d’aprofitar aquesta oportunitat.

Es deia no fa molt que era un dels pobles més barats per llogar, és cert?
Tot el contrari. Ara mateix per la seva proximitat a Palma, ha fet que els preus hagin pujat de forma considerable. Cada vegada sa gent ha d’anar allunyant-se més de Palma per a poder aconseguir lloguers als quals puguin optar.

Què t’agrada de Sant Jordi?
La seva tranquil·litat, tot i estar molt a prop de Palma, quan hi ets dona la sensació d’estar totalment aïllada. Ara, 7 anys després, puc dir que és una de les millors decisions de la meva vida, i des de aquí, com una més de tots voltros, em pos a la vostra disposició per a qualsevol tipus de transacció immobiliari.

Per a finalitzar, que creus que es pot millorar a Sant Jordi?
Sense cap dubte, el tema de s’aparcament. Sant Jordi ha crescut, i a damunt ens han tret moltes de places. Si arribes a casa més tard de les 20 h. Ja saps que has de donar moltes de voltes i has de tenir molta de paciència.
Un altra cosa, es tema de ses motos i es cotxes els vespres. N’hi ha un parell que passen a tota velocitat a altes hores del vespre, fent un renou horrible.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de