1 minut llegit

Festes de la Mare de Déu d’agost 2021

Ja sou molts els que ens demanau si enguany podrem fer les Festes de la Mare de Déu d’agost. Ja fa unes setmanes que la junta de l’AVV es reuneix per mirar de programar algún acte en motiu de les Festes. Ens trobam amb molta incertesa encara per poder assegurar si es podran o no realitzar, per aquest motiu, s’ha decidit no fer un programa de festes com el que feiem sempre, sinó que haurem d’anar quasi dia a dia, esperant resolucions que ens permetin fer qualsevol acte.

La intenció de la Junta és programar actes complint sempre amb la normativa establerta. Aquests actes s’aniran publicitant a través de les xarxes socials i d’infografies que es repartiran als comerços. No podem assegurar dur a terme tots els actes previstos, i haver-los de cancelar quasi el mateix dia, ja que dependrà en tot moment de la normativa vigent i dels permisos que ens doni l’Ajuntament de Palma.

Us anirem informant, tot i que encara ens queda tot el mes de juliol per davant.

JUNTA AVV PLA DE SANT JORDI.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de