1 minut llegit

Sant Jordi acollí la XVIII Trobada de bolillos i brodats de les Illes Balears

Dissabte dia 30 d’abril hi hagué la XVIII Trobada de l’Asociación Balear de Encajes y Bordados, després de dos anys de no poder-se celebrar per mor de la pandèmia de covid. Aquesta mateixa edició, la XVIII, s’havia de celebrar el mes d’abril de 2020.

Més d’un centenar de participants s’aplegaren a la plaça del poble de Sant Jordi convocats per l’associació abans esmentada i la col·laboració de Prat de Catí i l’Associació de Veïnats. També rebé el suport de l’Ajuntament de Palma.

Membres de la directiva de l'Associació, Flora Maria Vigil (vicepresidenta), Margalida Bauçà (presidenta) i Victoria Morales (secretària) amb el regidor Llorenç Carrió.
Membres de la directiva de l’Associació, Flora Maria Vigil (vicepresidenta), Margalida Bauçà (presidenta) i Victoria Morales (secretària) amb el regidor Llorenç Carrió.

Fonts de l’organització ens confirmaren que el total de participants varen ser 125 persones de Mallorca i Menorca. En aquestes trobades hi participen entitats diverses de brodats i randa de macetes.

Participants a la plaça de Sant Jordi.

Pel que fa al nom, a València, on també hi ha molta d’afició, les anomenen de boixets, brodats i artesanes del fil.

Participant amb els «bolillos», boixets.

La presidenta de l’associació balear és la santjordiera Margalida Bauçà Soler. Entre els i, sobretot, les assistents, hi havia una respectable representació del poble.

Programa de la trobada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de