de minuts llegits

Impulsar una revista digital

Una revista d’un poble no és poca cosa, sempre té un impacte social, a part d’un component d’identitat important. En som molt conscient. I no tenc cap dubte que totes les que han aparegut al poble sempre han marcat cada generació, i aquí les anirem recordant. Però aquesta vegada ho feim amb un bot important, només digitalment, és a dir, la pròxima generació.

En un moment on la COVID ens ha condicionat les trobades, els materials físics, l’augment de la lectura, la manera d’informar-nos, etc… creiem que era un bon moment per impulsar un projecte on podem entrar a totes les cases santjordieres d’una manera fàcil i adaptada als temps que vivim.

Tot i la bona feina actual de Màgica, Es Lluquet i les xarxes socials santjordieres, cal dir que trobar informació del nostre poble a internet és tot un repte, ja sigui pel nom de Sant Jordi o el Pla de Sant Jordi com per la dispersió d’aquesta, per això perfilarem molt millor l’estratègia comunicativa. També intentarem concentrar tota la informació consultiva, talment com si fos una pàgina d’un Ajuntament de municipi amb els serveis, contactes, associacions, comerços… per convertir aquesta pàgina en un lloc de referència santjordiera.

Per impulsar aquesta revista hem creat un equip de feina, i començam a establir contactes per ampliar la xarxa del projecte. A més d’estar oberta a tota persona interessada a participar-hi, amb llibertat ideològica, llengua, lloc (Casa Blanca, S’Aranjassa…) o temàtica, però sempre amb un vincle amb el Pla de Sant Jordi. I sobretot mantenint el respecte, un dels pilars bàsics del projecte.

Esperem que vos hi sentigueu còmodes en aquest espai dedicat a ca nostra i com no, per fer poble. Benvinguts i benvingudes al Pladesantjordi.com!

Jaume Vich, membre de l’equip

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de