de minuts llegits

“Trob a faltar pubs, bars amb música per a joves al poble” Claudia Vich

Na Clàudia Vich, de 32 anys, es defineix com una santjordiera de pinyol vermell, apassionada del camp i dels animals.

Què fas actualment?
Som autònoma, en concret veterinària equina, especialitzada en la branca de la reproducció i bàsicament vaig recorrent tota l’illa amb el cotxe. https://www.facebook.com/vetclaudiavich

Com és el teu ofici?
Són molts quilòmetres en cotxe, veus paisatges preciosos i coneixes a molta gent interessant, i si a més, t’agrada el camp i els animals, és una feina que t’omple!

Com veus el teu ofici actualment?
Pareixerà increïble, però per el petit que és l’illa, hi ha moltíssims veterinaris, en fi, que hi ha molta competència, però amb la feina ben feta et guanyes els clients. Hi ha una cosa molt bona, cada vegada els veterinaris s’estan especialitzant molt més, i això fa que uns vagin cap a una branca i altres cap l’altre, fent que poguem resoldre i derivar-nos casos, ampliant així els nostres coneixements.

Com veus el nostre poble?
A mi, Sant Jordi em dona la sensació que mai canvia, que sempre és el mateix (Ho diu amb una rialla), no sé si és una cosa positiva o negativa, però és cert que tenc aquesta percepció.

Què t’agrada de Sant Jordi? I què t’agrada manco?
M’encanta que hi ha molt de camp i animals.
I el que no m’agrada és que és molt difícil trobar pàrquing per aparcar el cotxe.

Què trobes a faltar?
Més ambient juvenil, bars amb música, que tot i que s’ha intentat muntar sempre ha anat malament o ha estat denunciat pels veïnats, i és una llàstima. Trob faltar el que tenen els altres pobles, on els joves tenen el seu bar, el seu pub…

Què milloraries?
Per descomptat, el civisme de la gent amb els excrements dels cans, ho haurien de recollir, perquè sempre has d’anar molt alerta per on camines. I en vista que ara s’està construint més, s’hauria de plantejar el tema dels pàrquings, perquè si ara és un desastre, quan facin les cases noves… ni te cont.
I si es vol convertir en zona de vianants la plaça del poble, que pensin amb els pàrquings.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de