de minuts llegits

2 anys sense Fira del Caragol

Benvolguts santjordieres i santjordiers

Ateses les circumstàncies sorgides, ja fa més d’un any per la Covid-19, enguany el tercer diumenge de maig de 2021, no podrem dur a terme la nostra Fira del Caragol, que de l’any 2001 hem anat fent. Enguany seria la XXI, però el comptador va quedar aturar a la denovena fira. Aquest any serà el segon any que no la podem gaudir. El motiu que ens du a la suspensió de la Fira del Caragol, a causa de la pandèmia, que per altra banda, sembla, malgrat els intents sanitaris, socials, polítics, sindicals, empresarials… per a poder-la controlar, no acaba d’agafar l’embranzida que pertocaria. No entrarem a valorar si les actuacions per reduir, controlar i eliminar la Covid-19 han estat encertades o no.

No és la nostra feina, però si la nostra responsabilitat contribuir a fer que això no avanci amb el compliment de les mesures de seguretat, complir amb les restriccions i horaris i sobretot, promoure una consciència respectuosa i compromesa amb la voluntat d’anar fent tots els gestos necessaris que ajudin a l’eliminació d’una vegada aquest bitxo.

Per la qual cosa, fem una crida a la població en general, per la seva col·laboració del tot necessària, per seguir disminuint els percentatges de contagis. Per altra banda, volem demanar a les persones que sistemàticament són reticents i no li agraden que els hi facin els comptes, que per una vegada, pensin que la seva col·laboració i seguir les normes sanitàries establertes pel bé comú, així com, complir amb les restriccions adoptades, en benefici de tots i totes, les tinguin presents i facin un esforç, no per ells, sinó per la resta de persones que si són respectuoses i fan tot el sacrifici necessari per sortir d’aquest mal somni.

Us donem les gràcies per la vostra col·laboració en totes les fires que hem realitzat, sense la vostra ajuda, feina i sobretot, els vostres ànims en moments difícils, que n’hem tingut, heu estat al nostre costat. No donarem noms, ja que sempre hi ha el risc de deixar-ne algú. Direm a totes les santjordieres i santjordiers, als nous vinguts, malgrat que no han nascut al Pla, també ens han ajudat a seguir endavant. L’única menció específica que farem, serà a tots els alumnes que han passat pel Col·legi Públic de Sant Jordi, que any rere any hi han posat la seva il·lusió i la seva visió particular en el concurs del cartell de la fira, així com a la comunitat educativa en general: claustre, mares, pares, professores i professors… que ens ho han posat sempre molt fàcil. Moltes gràcies per tota la vostra ajuda i paciència.

Sant Jordi, 25 de març de 2021.
La Comissió de la Fira del Caragol.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de