de minuts llegits

La nova plaça del Poble agrada molt, però quan es fan canvis que suposen problemes, s’han de cercar solucions

En Xisco Jaume, president de l’Associació de veïnats de Sant Jordi es va reunir el passat 14 d’abril amb na Neus Truyol, regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat per parlar de la reforma de la plaça del Poble.

Plànols de la reforma de plaça del Poble

Hem volgut parlar amb ell per tenir una valoració de com procedeix aquesta esperada reforma que marcarà molt al poble.
Cal dir que aquesta reforma és una proposta que feren els de l’anterior junta de veïns dins els pressuposts participatius al 2017, i va guanyar.

El pressupost participatius estan dotats amb un màxim de 200.000€ i després es va enfilar a 450.852,45 €, per tant, han tardat per cercar romanents d’altres partides per a poder completar la quantitat necessaria. Actualment està en concurs públic, però segons la reunió amb na Neus Truyol, amb 3 o 4 mesos podrien començar.

Plànols de la reforma de plaça del Poble

Com podem veure als plànols, es pacifiquen dos carrers laterals, la plaça s’amplia, s’anivella amb l’escola i s’hauran de canviar els arbres. L’associació de veïnats de Sant Jordi també demana que sigui molt més funcional pels actes que es facin, és a dir, accés fàcil a punts de corrent, aigua, amb fanals habilitades per poder posar lones i paperí per la fira, etc.

Plànols de la reforma de plaça del Poble

El projecte de la plaça del Poble agrada molt, però quan es fan canvis que suposen problemes, s’han de cercar solucions, per això l’AAVV ha demanat que es contempli el problema del parking, ja que aquesta reforma elimina entre 15 i 20 places d’aparcament. Només deixarà accès als vehicles d’emergència o escolars.

Plànols de la reforma de plaça del Poble

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de