de minuts llegits

“M’agradaria més diversitat d’activitats extraescolars i que el futbol no ocupés tant d’espai”

En Biel Vich és un jove santjordier de 20 anys, músic i estudiant de filologia catalana, i actualment fa feina a l’institut de La Ribera de dinamitzador lingüístic.

Participes en qualque tema relacionat amb el poble?
Actualment amb la COVID, la majoria dels temes en els quals participava han quedat aturats, però anys anteriors he format part dels Xeremiers del Drac, he participat de les festes d’agost, i també musicalment en la representació de Sant Jordi.

Com veus el poble?
Imagín que cada un estira cap al seu tema, i jo tir molt cap a la cultura. Els nins/es i els joves més grans tenen una vida cultural molt més activa, però la meva quinta, de 20 anys, un poc més i un poc menys, no participen tant. Hi ha aquesta dualitat. M’agradaria que els interessés més la vida cultural de Sant Jordi.

El que més t’agrada del poble i el que manco?
Tornant a la vida cultural (Riu). M’agrada que els flabiolers enganxin gent tan jove, ja que crec que això ajuda a crear consciència cultural i sentiment de poble.

M’agradaria més diversitat d’activitats extraescolars i que el futbol no ocupés tant d’espai. Crec que fa falta més oferta extraescolar variada i cultural com el teatre, la música, etc… Cal dir què m’agrada el futbol i trob necessari que es faci esport, però crec que no s’haurien de limitar només a això.

Què t’agradaria millorar del poble?
M’agradaria que més joves participassin a l’hora d’organitzar les festes del poble. Els joves santjordiers moltes vegades es limiten a anar a les revetlles i gairebé no hi participen pus a les festes. Per Nadal hi ha la carpa, a l’estiu hi ha Los Martínez i la revetla, però també estaria molt bé la seva implicació a l’hora d’organitzar les festes, per què crec que les milloraria molt.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de