1 minut llegit

En Recio, el policia del nostre poble

El nostre Policia de barri és en José Manuel Martínez “Recio”, el de s’Aranjassa i el Pil·larí és en Pep Úbeda.


I la zona que cobreix és Sant Jordi, Casa Blanca Són Gual i Puntiró.
La seva funció és al servei de temes comuns del poble amb molta més proximitat i seguiment.
De tota manera, cal recordar que per temes d’urgència és una altre patrulla, i heu de seguir telefonant al 010 o 112.

A la Presentació d’ahir i va assistir en Recio, en Carlos, un Comissari (Bernat), el Cap de la Policial Local Jose Luis Carque, el Coordinador de Districte Enrique Viéitez, la Regidora de Seg. Ciutadana Joana M. Alcover i el Batlle Hila.

A més d’un representant de totes totes les Entitats de Sant Jordi (AMIPA, CEIP, 3 edat, Associació Cultural Dimonis de Sant Jordi, teatre Calabruix, Club Prat de Catí, C.D. Sant Jordi, Colla Cargolera, Arpellots i A.V.V). També hi assistiren els Presidents de A.V.V del Pil·larí, Són Gual i una representant de s’Aranjassa

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Darrer de